Sandra Bullock'u Neden Aldattım!

Jesse James kitabında Sandra ile ilişkilerinin detaylarını açıkladı!  

  Jesse James ‘American Outlaw’ adlı yeni çıkan kitabında, Sandra Bullock’u aldatmasının özgürlüğünü savunmanın en iyi yolu olarak gördüğünü söylüyor ve bu durumu savunuyor.

Motor yapımcısı Jesse, Sandra’yı aldatmasında çok yoğun olarak yaşadıkları ilişkilerinin en büyük etken olduğunu söylüyor. 2010 yılının Mart ayında Sandra’nın Oscar ödülünü kazanmasından birkaç gün sonra Jesse’nin Sandra’yı bir çok kadınla aldattığı ortaya çıkmıştı.

Otobiyografik kitabı ‘ American Outlaw’ da, Jesse iyi bir motor yapımcısı olarak tanınmak yerine Sandra Bullock‘un kocası olarak tanınmaktan da yakınıyor.

‘West Coast Choppers” adlı TV programında Jesse durumunu şöyle anlatıyor;“ Birden tuzağa düştüğümü hissettim. Kaçamadığım bir tuzaktaydım. Bir an bile kurtulamıyordum. Bu nedenle özgür olduğumu hissetmek için bir dizi yanlış şey yaptım. Sadakatsizlik maalesef bu listenin en başındaydı.”

Jesse bu hisse ilk kez Sandra ile Meksika’ya yaptıkları motor seyahati sırasında kapıldığını söylüyor;“Bana radyonun sesini kısmamı söyledi. Bunu bir koca olarak tabi ki hemen yaptım. Ama ilk kez bu hisse orada kapıldım.“


Boşanmanın ardından Jesse dövme sanatçısı Kat Von D ile bir birliktelik yaşamaya başlarken; Sandra, Louis adını verdiği bir bebek evlat edinmişti.

SANDRA BULLOCK

Haber

İlginizi Çekebilir