Can alan Facebook trendi; Planking

Facebook’ta yayılmaya başlayan ve “yüzü koyun uzanma” anlamına gelen “planking” eylemi, ilk kurbanını Avustralya’da aldı..

Queensland Eyaleti’nin Brisbane kentinde 20 yaşındaki Acton Beale, balkonunun demirinde uzanarak poz verirken, aşağıya düşerek öldü. Böylece bu çılgın uygulama ilk kez can almış oldu.

Polis şefi Ross Barnett, Beale’nin planking akımı nedeniyle fotoğraf çektirirken balkondan aşağıya düşerek öldüğünü bildirdi.

Bu çılgın akıma uyanlar, kendilerini demir yolunun, işlek bir karayolunun ortasında ya da ağaçların üzerinde yatarken görüntülüyor ve çekilen fotoğrafları Facebook sayfalarına koyuyorlar.

EN İLGİNÇ PLANKING RESİMLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Queensland eyaletinde son olarak 20 yaşındaki Michael Brannon, bir polis aracına “planking” yapınca tutuklandı ve izinsiz polis teçhizatının üzerinde bulunmaktan hakkında dava açıldı.
Brisbane Courier-Mail gazetesinin haberine göre Gladstone emniyetinden Matthew Russell, “planking” modasının tehlikeli olabileceğini ve bunun tutkunlarının yargıç önüne çıkarılma riski bulunduğunu belirterek, “Bu iş potansiyel olarak tehlikeli, çünkü tutkunları hem kendilerini, hem de başkalarını tehlikeye atacak şekilde daima daha ileri gitmek istiyorlar” dedi

Haber

İlginizi Çekebilir