Adam Lambert'ten konser DVD'si

P!nk’in yazdığı “Whataya Want From Me” adlı şarkısıyla Türkiye ve dünyada tüm müzik listelerini altüst eden Adam Lambert’ın CD ve DVD’den oluşan “Glam Nation Live” albümü müzikseverler ile buluşuyor!  1982 Indianapolis doğumlu sanatçının ünlü olduktan sonra doğduğu şehre yeniden giderek verdiği bu konser özel bir anlam taşıyordu. 31 Ağustos 2010 yılında gerçekleşen bu özel konserin kayıtlarından oluşan “GLAM NATION LIVE” şimdi müzik marketlerde!

ADAM LAMBERT FOTO GALERİ
Adam Lambert /What do you want from me

 
8. sezon “Amerikan Idol” yarışmasındaki muhteşem performansıyla tüm kitlelerin dikkatini çeken Indianapolis doğumlu 29 yaşındaki sanatçı, her sanatçıya nasip olmayacak inanılmaz bir desteği arkasına alarak ilk albümü “For Your Entertainment”ı 2009 senesinde yayımladı. Lady Gaga, P!nk, Linda Perry, Muse gibi dünyaca ünlü sanatçı ve grupların da şarkıları ve katkılarıyla ortaya çıkan ilk albümü müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı ve American Idol’la edindiği büyük hayran kitlesini daha da genişletti.
 
Canlı performanslarıyla görsel bir şölen sunan ve büyük beğeni toplayan Adam Lambert, “Whataya Want From Me”, “If I Had You” ve “Soaked” gibi her biri hit olmuş şarkılarını içeren konser DVD’si ve CD’si Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alıyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir