Beyonce Rihanna'nın şovunu mu çaldı?

Billboard Dergisi Müzik Ödül Töreni’nden sonra düzenlenen, Beyonce ve Rihanna gibi yıldızların bulunduğu after partiye katılan Daphne Barak, Habertürk’e geceyi şöyle anlattı;

Aslında bu büyük gece onundu. Billboard Dergisi Müzik Ödül Töreni’nde iki kategoride ödül alan Rihanna, after partide yalnız kalmış bir insanmodeli çiziyordu. Bu parti onun partisi gibi gösterilmişti. Ben partinin VIP kısmındaydım. Rihanna ise iplerle çevrili ve korumaların olduğu DJ kabinin arkasında kalan bölümdeydi. Kalabalık, Rihanna, Beyonce, The Black Eyed Peas ve Jonas Brothers ile aynı çatı katını paylaşmaktanmutluydular. Ama onlar, kazanan Rihanna’nın kötü vakit geçirdiğini tahmin edemiyorlardı.

BEYONCE’YE ÖZEL ÖDÜL
Bu durumaslında ödül töreninden birkaç saat önce başlamıştı. Eski erkek arkadaşı Chris Brown’un kendisine şiddet uygulamasından sonra zor günler geçiren Rihanna, ödülünü alırken kalabalığamüzik piyasasında kadınların lideri olduğunu göstermek istiyordu. Ödül töreninden sonra Lavo’da düzenlenen üst düzey after parti onun için hazırlanmış gibi duruyordu. Ama gece onun düşündüğünden çok farklı geçti. Ödül töreni sırasında Beyonce’ye daha önceMichael Jackson veMadonna gibi isimlere verilen özel bir ödül takdimedildi. Beyonce’ye ödülü, First LadyMichelle Obama gibi hayranlarının yer aldığı bir videoyla verildi. Bu arada Beyonce’nin annesi Tina ve babasıMatthew boşandı. Bu yüzden babası Beyonce– ’nin kariyerini yönetmeyi de bıraktı. Tina veMatthew dahil olmak üzere, kardeşi Solange, Destiny’s Child’ın üyeleri Kelly Rowland ve MichelleWilliams ve kocası Jay-Z de bu videodaydı. Beyonce, sahnede 10 dakika durdu. Performansı çok iyiydi ama şovu Rihanna’dan çalmasına neden oldu. İkinci ödülünü Justin Bieber’den alan Rihanna’nın, ailesine ve babasına teşekkür etmesi herkesi şaşırttı.

BEYONCE BILLBOARD AWARD PERFORMANCE

BEYONCE FOTO GALERİ

BABASINA TEŞEKKÜR ETTİ
Evet evet, Rihanna, ilişkilerini soğuk olarak nitelendirdiği babasına teşekkür etti. Bir röportajında babasına benzeyen birisiyle asla çıkmayacağını söylemişti. Bütün bunlara rağmen babasına, en özel gecesinde teşekkür etmişti. Sadece rakibi Beyonce ve babasıMatthew Knowles’un yarattığı sihir etkili oldu bu teşekkürde. Bize Rihanna, Jay-Z, Beyonce gibi isimlerin gece yarısından önce şov yapmayacağı söylenmişti. Mekânın önündeki güvenlik, parti sahibi Rihanna dışında Beyonce, Jay-Z ve Jonas Brothers’ı beklediklerini söyledi. İçeri girdiğimizde Jay-Z ve Beyonce– ’nin orada olduğunu görünce şaşırdım. Bir koltuğun kenarına oturmuş, gelen insanlara bakıyorlardı. Jay-Z yudumyudumStoli votkayı şişeden içiyordu. Beyonce ise siyahmini elbisesinde etrafına gülücükler dağıtıyordu. Herkes gibi gidip onları tebrik ettik. Diğer taraftanmekânın neredeyse yarısı Rihanna için ayrılmıştı. Jonas Brothers, arkadaşlarıyla geldikten sonra bizimle ilgilenmeye başladı. Atmosfer çok iyiydi, bol votka, coşkulu DJ. Beyonce’den Jonas Brothers’a kadar herkes dans ediyordu. Rihanna’ya dair hiçbir iz yoktu. Birdenbire korumalar ve kulüp çalışanları, mekândaki ikimasayı iple çevirdiler. Tamo sırada DJ, havalı bir anons yaptı. “Kazanan tek ve sadece Rihanna.” Çevremdeki herkes aşağıya bakarken Rihanna yanımda durdu. Rihanna, ödül töreninde giydiği beyaz takımını değiştirip altın renginde seksi bir elbise giymişti. Kırmızı saçları vemakyajımuhteşemdi. Beyonce ve Jay-Z, partinin ev sahibi rolünü üstlenirken Rihanna, iplerle çevrili alana gitti. Dans edip, votka yudumlayıp iyi vakit geçiriyormuş gibi davranıyordu.

RIHANNA BILLBOARD AWARD PERFORMANCE

RIHANNA FOTO GALERİ


RIHANNA EĞLENMİYORDU
Beyonce’nin yanında Jay-Z dururken Rihanna yalnızdı. O klostrofobik bölümünde tek başına duruyor ve ne yaptığını bilmiyordu. Rihanna sevgilisinden ayrılan tek insan değildi. Kısa bir süre önceMatt Kemp’ten ayrılan Rihanna’nın çevresinde hiç arkadaşı yoktu. Beyonce ve Jay-Z gidip onu tebrik etmediler.Mekânda iki parti var gibiydi. Biri Beyonce’nin ailesiyle ve arkadaşlarıyla olan partisi, diğeri de Rihanna’nın tek başına olduğu parti. The Black Eyed Peas, kalabalığın karşısına çıkıp bir şarkı söyledi. İlk olarak Rihanna’nın alanına uğrayan The Black Eyed Peas oradan Beyonce’nin bulunduğu tarafa geçti. Bir süre sonra her şey kontrolden çıktı. Jonas Brothers, kendileri için çığlık atan yüzlerce kızlardan bazılarını güvenlikten geçirerek yukarı çıkardı. Başarılı Beyonce ve Jay-Z, partiye devamederken Rihanna, kendi büyük partisinde izole edilmiş.

Haber

İlginizi Çekebilir