Call of Duty Elite bomba gibi geliyor!

Call of Duty Elite erişim kolaylığı ve pek çok yeni özellikle oyun severlerle buluşacak.

Dünyanın heryerinde en çok oynanan ve sevilen oyun olarak bilinen Call of Duty serisine yeni bir oyun daha katılıyor. Ancak bu oyun hepsinden farklı olacak.

Activision firmasının geliştirdiği çevrimiçi servisle, Call of Duty Elite oynayan oyuncular birbirlerine bağlanabilecekler. Yani çoklu oyuncu sistemi kullanıcıyı çok memnun edecek gibi görünüyor.

Bu çoklu oyuncu sisteminin, düyanın heryerinden 30 milyonayakın oyun severi buluşturacağı düşünülüyor. Activision PublishingCEO’su Eric Hirshberg, Call of Duty severlerin günde 58 dakika Call of Duty oynayarak geçirdiklerini belirtti ve bu oranınFacebook kullanıcılarının, Facebook’ta vakit geçirmesinden daha fazla olduğunu söyledi. Kullanıcılarını bir platformda birleştirmek ve bir sosyal ağ oluşturmak isteyen Activision’ın bu sebepten dolayı böyle bir yol çizdiği belirtiliyor.

callofduty

Sosyal içerikle birlikte kullanıcıların düşüncüleri oyuna doğrudan bir katkı sağlayacağa benziyor. Oyuna bağlanan oyuncular, çoklu oyuncu oyununun dışında koçluk görevi de yapacak. Böylece oyun günden güne daha çok büyüyen bir platform haline gelecek.

Bu özelliklerin hepsini ücretsiz olarak kullanıcılarına sunacak olan Activision, Call of Duty Elite’i ve Call of Duty: Modern Warfare 3’üsonbaharda piyasaya süreceğe benziyor. Elite’in tabletlere ve akıllı telefonlara uyumlu olacağı da söylentiler arasında. 2011’in son çeyreği oyun severler açısından çok eğlenceli geçeceğe benziyor.

Haber

İlginizi Çekebilir