Sevgilisine servet harcıyor!

Seksi model Bar Refaeli‘den ayrıldıktan hemen sonra genç yıldız Blake Lively‘yle ilişkiye başlayan başarılı oyuncu Leonardo Di Caprio, sevgilisi için hiçbir masraftan kaçınmıyor… Ünlü çift, Cannes Film Festivali sonrası Fransa’ da kalıp tatile devam etti. Cannes’da 37 yaşındaki Di Caprio, Lively’yle geceliği 5 bin dolarlık bir süitte kaldı. Her gece odada sevgilisine şampanya ısmarlayan oyuncu, Lively’ye çiçeklerle de sürpriz yaptı.

BLAKE’LE ÇOK MUTLU
Fransa’nın en ünlü restoranlarından birinde Lively’yle yemek yiyen Di Caprio, 500 dolar hesap ödedi. Buradan İtalya’ya geçen çift, 52 milyon dolarlık bir yatta iki gece kaldı. Sevgilisine pahalı hediyelerle sürpriz yapan yakışıklı oyuncu, Lively’yi mutlu etmek için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Yakışıklı oyuncuyla çok mutlu olan Lively’nin ailesi de Di Caprio’yu seviyor. Yakın çevresi, Di Caprio’nun hayatı boyunca hiç bu kadar mutlu olmadığını söyledi.

ARKADAŞLARI BİLİYOR
Henüz ilişkilerini açıklamayan Blake Lively ile Leonardo DiCaprio’nun birlikteliklerini sadece yakın çevresi biliyor. Arkadaş çevresinden destek gören ünlü çift, aynı evde uzun bir süre yaşamayı planlamıyor.

BAR RAFAELI FOTO GALERİ

BLAKE LIVELY FOTO GALERİ

LEONARDO DI CAPRIO FOTO GALERİ

Haber

İlginizi Çekebilir