Amy Winehouse gelmiyor!!

Sırbistan’da yaşadığı gerginlik nedeniyle İstanbul konseri de dahil, geri kalan Avrupa turunu iptal eden Amy Winehouse, Pazar günü sabaha karşı Türkiye’ye gelmişti.

Winehouse, iptal kararını aldıktan sonra Londra’ya dönmek için acilen hazırlıklarına başladı. Amy Winehouse konserinin iptal edilmesi ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada, Amy Winehouse, dün geceki Belgrad konseri sonrasında aynı gece özel uçakla İstanbul’a gelmiştir. Fakat sanatçı sağlık sorunları sebebiyle 20 Haziran’daKüçükçiftlik Park’ta gerçekleşmesi planlanan İstanbul konserini ve 22 Haziran’daki Atina konserlerini iptal etmiştir.

ÖZÜR DİLEDİĞİNİ SÖYLEDİ
“Amy Winehouse, bu hafta İstanbul ve Atina’da gerçekleştireceği konserlerini iptal etmiştir. Sanatçı, bu konserleri gerçekleştirmeyi çok istemesinerağmen, sanatçı yönetimi ve menajeriyle beraber verdiği karar neticesinde,şu anda gösterebileceği performansın en iyisi olmadığına ve bu süreç içindedinlenmesi gerektiğine kanaat getirerek İstanbul’dan evine dönme kararı almıştır. Amy Winehouse, konserini bekleyen tüm hayranlarından özür dilediğini belirtmiştir.”

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

En son Sırbistan’da sahneye çıkan Amy’nin sahnedeki hali kaygılandırmıştı…

 

Haber

İlginizi Çekebilir