"Seni Unutmadık"

ABD’nin Los Angeles kentindeki evinde aşırı dozda ilaç almasının ardından hayata veda eden ”pop kralı” Michael Jackson’ın hayranları, ölüm yıldönümünde anma törenleri düzenledi

Efsane şarkıcı Michael Jackson’ı, ölümünün 2.yılında Number1 TV ve FM olarak saygıyla anıyoruz.

Bu özel gün anısına Number1 TV ve FM de her saat başı bir Michael Jackson Şarkısı çalındı. Ayrıca Number1 FM de akşam 9 dan gece yarısına kadar bütün Michael Jackson hitleri yayınlandı..

 

MICHAEL JACKSON FOTO GALERİ

MICHAEL JACKSON CENAZE TÖRENİ

MICHAEL JACKSON ŞARKILARI

MICHAEL JACKSON VİDEOLARI

Michael Joseph Jackson, “Pop’un Kralı” olarak tanınan Afro-Amerikalı efsanevi şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazarı, dansçı ve pop yıldızı.

Jackson Ailesi’nin dokuz çocuğunun yedincisi olarak dünyaya gelen Michael Jackson, babasının kurduğu Jackson 5 grubunda 1964 yılında henüz 6 yaşındayken müzik yaşamına atılmıştır. Daha sonra Off the Wall (1979), Thriller (1982), Bad (1987), Dangerous (1991), HIStory (1995) gibi milyonlarca satan solo albümlere imza atan Jackson, büyük bir şöhret kazanmış ve “Popun Kralı” (İngilizce: King of Pop) olarak anılmaya başlanmıştır. Albümleri tüm dünyada 750 milyon satmıştır. Dünyanın en iyi dansçılarından biri olarak gösterilir.  Guinness Rekorlar Kitabı’na da giren Jackson, özellikle son yıllarda bazı sağlık sorunları ve skandallarla gündeme gelmiştir.

Üç çocuk babası olan Michael Jackson, 25 Haziran 2009 günü Los Angeles’taki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu koma hâlinde hastaneye kaldırılmış fakat kurtarılamamıştır. Ölüm nedeni kalp durması sanılsada, Los Angeles Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı otopsi ile ölüm nedeninin uykusuzluk tedavisinde kullandığı çok güçlü anestezi ilacı propofol olduğu açıklanmıştır. Propofol ve sakinleştirici lorazepam ilaçlarının Jackson’ın ölümünün en önemli nedenleri olduğu kaydedilen açıklamada, Jackson’ın kanında midazolam, diazepam, lidocaine ve ephedrine ilaçlarının da bulunduğu söylenmiştir. Olayın cinayet olmasından şüphenilmekle birlikte Jackson’ın avukatı Murray’a Şubat 2010 itibari ile ‘İstemeden adam öldürme suçundan’ dava açılmıştır.

MICHAEL JACKSON’IN O ÜNLÜ MOONWALK DANSINI İLK YAPTIĞI AN’I İZLEYİN;

Haber

İlginizi Çekebilir