Efsane Müzisyene 'Aşçım Olur musun?' dedi!

Yeni bir albüm hazırlığı içinde olan efsane Cliff Richard geçtiğimiz günlerde yanında albümün prodüktörü David Gest, dünyaca ünlü disko vokaller Freda Payne ve Candi Staton’la birlikte bir restorana yemeğe gittiğinde başına geleceklerden habersizdi.

İlerleyen dakikalarda prodüktörü David’le 500 Pound için tuhaf bir iddiaya giren Cliff Richard, restorandaki diğer müşterilere yemek yapmak üzere kolları sıvadı ve mutfağa girdi.

Yarım saat içinde tam 20 müşteri için yemek hazırlayan Richard, tüm müşterilerin yediklerinden son derece memnun kaldıklarını belirtmeleri üzerine hem 500 Pound’u kazandı hem de ilginç bir iş teklifi aldı. Restoran sahibi Wendy McCrory Richard’a restoranında aşçı olmasını teklif etti.

Candi Staton ‘Daha önce beyaz bir adamın bu kadar lezzetli Cajun kızarmış pirinç yaptığını görmemiştim!’ derken Freda Payne ise ‘Yediğim et o kadar lezzetliydi ki daha ilkini bitirmeden ikinciyi sipariş ettim’ dedi.

Cliff Richard aldığı aşçılık teklifi karşısında kahkahalarına engel olamadı. Ancak bu nazik teklifi reddederek restorandan ayrıldı.

Haber

İlginizi Çekebilir