Beyonce:30'uma Gelmeden Anne Olacağım

Birkaç ay sonra 30. yaş gününü kutlamaya hazırlayan dünyaca ünlü yıldız Beyonce, daha önce 30 yaşına gelmeden anne olacağını düşündüğünü söyledi.

CNN’deki ‘Piers Morgan Tonight’ programa katılan ve sohbet sırasında bebek yapmak istediğini ama zamanı konusunda emin olmadığını söyleyen şarkıçı, “Hayatım boyunca 30’a gelmeden anne olacağımı düşünüyordum. Fakat 30 yaşında iken kariyerimi bırakacağımı da söylüyordum.. Ne olacak sadece Tanrı bilir” dedi.

Programda 2001 yılında tanıştığı eşi Jay-Z ile olan ilişkileri hakkında konuşan Beyonce, “ Eşim benim en yakın dostum. Uzun zaman beraberiz ve çok mutluyuz. Bunca zaman birbirimize karşı hiç soğumadık, sürekli yeniden aşık oluyoruz. Aramızda muhteşem bir bağ var” dedi.

BEYONCE FOTO GALERİ

BEYONCE TÜM KLİPLERİ

2008 yılında evlenen ve hiç bir zaman polemikler ile gündeme gelmeyen ünlü çift yaptıkları açıklamada, “ Aşk skandallarıyla değil, her zaman yaptığımız müzik ile haber olmak istiyorduk” demişlerdi.

 4 Eylül’de 30. doğum gününü kutlamaya hazırlanan yıldız, sevdiği eşi ile birlikte gezi yapmak ve birlikte rahat zaman geçirmek için müzik kariyerine bir yıl ara verdi. Bu süreç içerisinde hayata başka yönden bakmayı öğrendiğini söyleyen Beyonce, “ Kendim için zaman ayırabilmenin ne kadar önemli olduğunu anladım. Arabayı kullanmak ve yeğenimi okuldan almak gibi çok basit, çok sıradan şeylerden keyif almak mütiş birşey. İş için değil keyif için gezmek, müzeye, baleye gitmek ve uçakta insanlar ile sohbet etmek ne kadar güzel bir şey olduğunu yeni öğrendim. O kadar yoğun, o kadar meşguldüm ki, 16 Grammy ödülüne sahip olduğumu bile şimdi farkında vardım” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir