Britney dönüşünü ve müzik piyasayı anlattı..

Kariyeri bitti derken, son albümüyle yine zirveye çıkan Britney Spears, Harper’s Bazaar dergisine muhteşem dönüşünün hikayesini anlattı

TURNE KEYFİMİ GETİRDİ
Son albümü ‘La Femme Fatale’den sonra  turneye çıkan Spears, turnedeki başarısının keyfini yerine getirdiğini söyledi.

RIHANNA İYİ BİR DOST
Spears, müzik dünyasından arkadaşlarının kendisine büyük destek olduğunu söylüyor ve ekliyor: “Rihanna ile muhteşem bir elektriğimiz var. Onunla şarkı söylemek süper!”

ÇOCUKLARIMA ZAMAN AYIRIYORUM
Spears, bir dönem velayetini kaybettiği çocuklarına çok kıymet veriyor. Popçu çocukları hakkında şöyle konuşuyor: “Çocuklarımla şakalaşıp eğlendiğim her gün dünyanın en güzel günü!”
BRITNEY SPEARS FOTO GALERİ
Britney Spears /I Wanna Go

EVDE VAKİT GEÇİRİYORUM
“Herkes gibi bir hayatım var. Düşündüğünüzden çok daha normalim” diyen Spears, evde zaman geçirmekten çok büyük keyif aldığını söylüyor.

EN BÜYÜK DESTEĞİM JASON
Arka arkaya başarısız ilişkiler yaşayan Britney Spears, hayatının dönüm noktasının Jason Trawick ile tanıştığı gün olduğunu söylüyor.

GENÇLERİN YANINDAYIM
Selena Gomez’in yeni albümü için bir şarkı yazan Spears, yeni nesil şarkıcıları çok sevdiğini söylüyor. Spears’ın favorilerinden biri de Justin Timberlake.

HAYALİM LOPEZ GİBİ OLMAK
Spears, Jennifer Lopez’in kariyerini örnek aldığını da sözlerine ekliyor. Hayali Lopez gibi ‘American Idol’ isimli yarışma programında jüri üyesi olmak.

http://www.djcan-online.com/wepe/wp-content/uploads/2010/07/Britney_Spears.jpg

 

Haber

İlginizi Çekebilir