Yetenek avcısı Justin Timberlake

Bir zamanların en popüler sitelerinden MySpace’in satın alan Justin Timberlake siteyi yeteneklerin yarıştığı bir platforma dönüştürmek istiyor..


Justin Timberlake’in uzun süredir menajeri olan Jhonny Wright Temmuz’un 2’sinde yaptığı açıklamada Myspace’in yeni yeteneklerin gelişebileceği bir yetenek yarışması temalı bir internet sitesi olacağını söyledi.
Billboard’un haberine göre, Timberlake’in ‘N Sync günlerinden beri menajeri olan Wright ‘’Siteyi yeteneklerin yarıştığı bir platforma dönüştürmeye karar versek de vazgeçsek de konuyla ilgili ayrıntılı bilgi vereceğiz’’ dedi. Amaçlarının Myspace’i tekrar endüstriye sokmak ve burada gerçekten yetenekli yüzler görmek istedklerini de belirtti.
Timberlake ve sosyal ağın yeni yönetimi Ağustos’un 17’sinde basın açıklaması yapmayı planlıyorlar.
Timberlake’in ortağı Irvine ile 35 milyon dolarda anlaştıkları ve çoğunu hisse olarak aldığı belirtildi. Bundan saatler sonra Timberlake’in hissedar olduğu ve kendi ofisinden ekibiyle sosyal ağın yapısnda değişiklikler yapabilecek yetkisi olduğu da belirtildi.
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake Myspace’i alarak bir yetenek yarışmasına çevirmesinin amacının sosyal medya ile yeni yetenekler keşfetmek ve onları piyasaya çıkarmak olduğunu söylüyor.

JUSTIN TIMBERLAKE FOTO GALERİ

Haber

İlginizi Çekebilir