Bruno Mars İstanbul'a geliyor!

Hit şarkıları ‘Just The Way You Are’ ve ‘Grenade’ ile müzik listelerini alt üst eden sanatçı, bu akşam Maçka Küçükçiftlik Park’ta sahneye çıkması planlanmıştı. ama organizasyonda yaşanan aksaklık konseri erteledi. Bruno Mars ertelenen konserini ekim ayında gerçekleştirecek

Ünlü sanatçı Michael Jackson’ın tahtına aday gösterilen Grammy ödüllü Bruno Mars, ilk kez Türk izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yılın en hit şarkılarından olan ‘Just The Way You Are’ ve ‘Grenade’ ile dünya müzik listelerini alt üst eden genç şarkıcı Bruno Mars, Türk hayranları ile buluşmak için İstanbul’a geliyor.

2011 EN İYİ ŞARKICI ÖDÜLÜ

Grammy ödüllerine yedi dalda aday gösterilen ve ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ dalında ödül kazanan Bruno Mars, hayranları için en sevilen şarkılarını seslendirecek. Büyüleyen sesi ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Bruno Mars’ın müzik hayatı, çocuk yaşta başladı. Henüz 4 yaşında sahne ile tanışan Bruno Mars, Hawaii’de uzun yıllar, aile orkestrası ile birlikte müzik yaptı. 17 yaşına geldiğinde ise Los Angeles’a gitti. ABD’ye gitmesi, Mars’ın müzik kariyerinde de bir dönüm noktası oldu.

BRUNO MARS VİDEOLARI

BRUNO MARS FOTO GALERİ

JACKSON HAYRANI

Müzik otoritelerinin dikkatini ‘Nothin’ On You’ şarkısı ile çeken, Elvis Presley ve Michael Jackson hayranı Bruno, 2009 yılında Atlantic Records ile anlaşma imzaladı. Genç şarkıcı, kısa sürede “Killa On Tha Run”, “The Lazy Song”, “Just The Way You Are” ve “Grenade” gibi birçok ünlü şarkıyı müzik dünyasına kazandırdı.

Haber

İlginizi Çekebilir