Justin'den Beckham'lara jest

Justin Bieber Beckham ailesi için Los Angeles’teki evlerinde özel konser verdiğini açıkladı.Justin’in Beckham’lar ile arkadaşlık ilişkileri geçen sene Justin’in konserinde başladı.

17 yaşındaki şarkıcı yaptığı açıklamada Victoria ve David’in çocukları Brooklyn (12), Romeo (8), Cruz (6) için konser verdi, ayrıca şarkılardan birini yeni doğan Harper Seven için özel söyledi.

Justin Closer dergisine verdiği röportajda, “David ile anlaşma yaptık. Bana özel futbol dersi vermesine karşılık ben de çocukları için özel ev-konseri verecektim” dedi. David ve Victoria’nin çocuklarını çok seven genç şarkıcı, “David mükemmel bir baba, onlar için özel birşey söylememin çocuklarını çok mutlu edeceğini söyledi. Onun için hayır diyemedim. Şimdi kız bebekleri de oldu, sanırım sevgilim Selena [Gomez] de benimle gelip Harper için özel bir şarkı söyleyebilir” dedi.

Genç şarkıcı verdiği röportajda, David ve Victoria’yı çok taktir ettiğini ve Victoria’nin bir daha doğum yapmayacağını söylemesine rağmen Beckham’ların bir bebekleri daha olacağına inandığını söyledi.

JUSTIN BIEBER FOTO GALERİ

JUSTIN BIEBER TUM KLİPLERİ İZLE

Beckham Ailesi'ne Özel Konser! - 2 (Getty Images)

Haber

İlginizi Çekebilir