Rihanna: "Zorlukları Seviyorum!"

Çok genç yaşta şöhretin zirvesine ulaşan, milyonlarca albüm satan ve artık şov dünyasını bırakıp hayat boyunca tatil yapabilecek kadar zengin olan 23 yaşındaki Rihanna, hayatının “fazla mükemmel” olmasına dayanamadığını söyledi.

Hayatında kolay zaferlerin yerine mücadele etmeyi tercih eden ünlü yıldız Glamour dergisine verdiği röportajda, “Kariyerim, özel hayatım ve  hatta kıyafetlerim konusunda bile zorluklara meydan okumayı seviyorum. Bazen giyinirken en berbat ayakkabıyı seçip uygun bir kıyafet ile çok farklı ve çekici bir tarz yaratmayı deniyorum” dedi.

RIHANNA BÜTÜN VİDEOLARI

RIHANNA FOTO GALERİ

Veridği röprotajda  kariyerinin ilk dönemlerini anlatan Rihanna, 2005 yılında “Music of the Sun” adlı ilk albümün çalışmalarının zorluklarını anlattı. İlk albümünü satabilmek için kendi tarzından vazgeçmek zorunda kaldığını söyleyen şarkıcı, “Benim için çok sıkı bir dönemdi. Hayran kitlem çok gençti. Onlar için beni çok genç göstermeye çalıştılar. Pembe elbiseler, kırmızı ruj bana tamamen yasaktı. Ben ise gerçek “Ben” olmak istiyordum” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir