Madonna'nın filmi 'W.E.' Venedik Film Festivali'nde

Filmde Haluk Bilginer de Muhammed El Fayed’i canlandırıyor

Madonna’nın yönetmenliğini üstlendiği ve İngiltere Kralı 8. Edward’ın Amerikalı dul Wallis Simpson ile yaşadığı romantik ilişkiyi konu alan “W.E.” adlı filmin dünya prömiyeri Venedik Film Festivali’nde yapılacak.

Ünlü şarkıcının yönetmenlik çabalarının ikincisi olan film, 31 Ağustos’ta başlayacak, 10 Eylül’de sona erecek olan festivalin yarışmalı bölümüne katılmıyor.

İLK FİLMİ BEĞENİLMEDİ
Madonna’nın, hem yönetmenliğini üstlendiği hem de Alek Keshishian ile senaryosunu yazdığı filmde Abbie Cornish, Richard Coyle, Oscar Isaac gibi ünlü yıldızlar bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda sanatçı Haluk Bilginer de yer alıyor. Bilginer, Madonna’nın filminde, Prenses Diana’nın sevgilisi Mısırlı işadamı Dodi El Fayed’in babası Muhammed El Fayed’i canlandırıyor.

Madonna ilk yönetmenlik denemesini 2008’de “Filth and Wisdom” ile yapmıştı. Eugene Hütz, Holly Weston, Vicky McClure ve Richard E. Grant’in rol aldığı film, ilk kez 13 Şubat 2008’de Uluslararası Berlin Film Festivali’nde gösterilmişti. Film sinema eleştirmenleri tarafından beğenilmemişti. Bu yıl 68’incisi düzenlenecek Venedik Film Festivali’nin açılışı, yönetmenliğini George Clooney’nin üstlendiği “The Ides of March’’ ile yapılacak. Sinema dünyasının prestijli festivallerinden biri olan festivalin jüri başkanlığını, “Siyah Kuğu’’nun yönetmeni Darren Aronofsky yapacak.

 

MADONNA FOTO GALERİ

MADONNA KLİPLERİ İÇİN TIKLAYIN

http://www.incisozluk.net/wp-content/uploads/2011/06/madonna-yonetti-haluk-oynadi.jpg

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir