Marc Anthony Jennifer’den Vazgeçmiyor!

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Jennifer Lopez 3. eşi Marc Anthony ile ayrıldığını ve boşanma davasını açtığını açıklamıştı. Buna rağmen Jennifer’in 3 yaşındaki ikiz bebekleri Max ve Emme’nin babası Marc‘ın, eşinin fikrini değiştirmek için boşanma sürecini mümkün olduğu kadar uzatmaya karar verdiğini söyleniyor.

US Weekly’in haberine göre, çiftin temsilcisi, “Marc, Jennifer’i hem hayatını mahvetmekle suçluyor, hem de ona geri dönsün diye yalvarıyor. Jennifer’i kendi kararını tekrar gözden geçirmesini beklerken boşanma sürecini de uzatmaya çalışıyor ” diye konuştu.

Jennifer’in yakın arkadaşlarından biri ise, ünlü şarkıcının Marc’a geri dönmeyi düşünmediğini söylerken, “ O çok mutlu ve herkes onu seviyor” dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Jennifer Lopez / I’m Into You (ft. Lil Wayne)

Evliliği ve boşanma sebepleri ile ilgili konuşan 42 yaşındaki JenniferLopez, “ Evlendikten sonra birkaç yıl boyunca fazla çalışmıyordum. Marc ile birlikte turneye çıktık, sonra film çektik. Çocuklarımız doğmadan önce her yerde birlikte idik. Dediğim gibi, evliliğimin ilk 3 yılında hayatım sedece Marc’tan ibaretti. Sonra hamile kaldık. Çoğu zaman çocuklarım ile ilgilenmekle geçmeye başladı. Sonra yine çalışmaya başladım ve sounlar başladı.” dedi.

http://cdn.necolebitchie.com/wp-content/uploads/2011/07/jennifer-lopez-marc-anthony.jpg

Haber

İlginizi Çekebilir