Amy'nin Son Mesajı

Amy Winehouse‘un arkadaşı “Towers of London” grubunun eski bas gitaristi Kristian Marr, Amy’nin ölmeden önce kendisine bir mesaj attığını söyledi.

27 yaşındaki Marr’ın söylediklerine göre Amy’nin mesajı şöyle; “Ben Daima Burda Kalacağım xx. AMA SEN İYİMİSİN? xxx.”

Amy’nin yaşadığı saatlerde, gece yarısı Marr uykuda iken attığı bu mesajı, Marr  sabaha karşı, Amy artık hayatta olmadığı zaman okudu.

Amy’nin ölümünden 6 hafta önce buluştuklarını söyleyen Marr, arkadaşının ölümünden sonra yaşadıklarını Todays Mirror’e anlattı; “ Bu tam Amy’ye mahsus bir davranış. O hayatı boyunca dostlarına ve arkadaşlarına kendinden daha fazla önem veriyordu. Mesajı okuduğum gün Amy’nın aramasını ve bana gelmesini beklyordum. Babam dışarda iken ona bir telefon geldi. O da bana koştu, beni karşında alıp, “Çok üzgünüm, ama seni şoke edecek birşey söylemem lazım.. Amy öldü” dedi.

Ben bir türlü bu duruma inanamıyordum. Sonra bir anda aklıma mesaj geldi. Ağlamaya başladım. Ama bir sonraki gece onu rüyamda gördüm. Arkadaşlarım ile dışarıda idik. Sonra bir anda Amy de bize katıldı. Onu hayatta görmek beni şaşkına cevirdi. Elimi sıktı, gülümsedi ve, “Ben hala burdayım… Daima burda kalacağım” dedi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir