Lady Gaga'nın ilham perileri..

Çılgın kostümleriyle dikkat çeken Lady Gaga’nın ilham perileri ortaya çıktı! Ünlü şarkıcı, birçok kıyafeti için klasikleşmiş filmlerde giyilen kostümlerden etkileniyor

WONKA’NIN ŞANSLI KIZI
‘Charlie’nin Çikolata Fabrikası’ isimli filmin 1971 yılı versiyonu, Gaga’nın ilham kaynaklarından biri. Fabrikaya giren şanslı çocuklardan birinin düğme detaylı ceketi, Gaga’nın seksi ceketlerinin temeli.

VELMA KELLY
‘Chicago’ müzikalinde Catherine Zeta- Jones’un canlandırdığı ‘Velma Kelly’ karakterinin saç şekli, makyajı ve seksi kostümleri Gaga’nın turnelerinde giydiği giysiler için de temel oluşturdu!

MORTICIA ADDAMS

‘Addams Ailesi’ filminin çılgın ama seksi annesi ‘Morticia Addams’, siyah dar tuvaletleriyle hafızalara kazınmıştı. Anjelica Huston’ın canlandırdığı bu karakterin giysileri Gaga’ya da birçok giysi seçiminde ilham verdi.

CRUELLA DE VIL
‘101 Dalmaçyalı’ filminin kötü kahramanı ‘Cruella de Vil’, Lady Gaga’ya ilham veren isimler arasında yer alıyor. Glenn Close’un canlandırdığı bu karakterin giysileri, klasikler arasına girmişti. Gaga da bu klasik görünümü kendine göre yorumlayarak

LADY GAGA FOTO GALERİ

LADY GAGA BÜTÜN KLİPLERİ

http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/09/13/Haber/810781751569.jpg?121186821722

http://www.muzikle.net/wp-content/uploads/gaga-cruella4-362x230.jpg

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir