Paris Hilton Türkiye'de!

Kendi ismini taşıyan ayakkabı koleksiyonun tanıtımını yapmak üzere gece saatlerinde Türkiye’ye geldi…

Hilton otellerinin genç varisi Paris Hilton, kendi ismini taşıyan ayakkabı koleksiyonun tanıtımını yapmak üzere gece saatlerinde Türkiye‘ye gelirken, Hilton’un gelişi ile birlikte havalimanında izdiham yaşandı.

Dünyanın en medyatik ünlülerinden olan ve adı birçok skandallara karışan Hilton otellerinin genç varisi Paris Hilton, gece saatlerinde bir ayakkabı tanıtımı İngiltere‘nin Londra şehrinden, İstanbul Atatürk Havalimanı‘na geldi. Hilton’un gelişine özellikle basın mensupları yoğun ilgi gösterirken, genç varisin kendisine olan ilgiden bir hayli mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

PARIS HILTON FOTO GALERİ

PARİS HILTON VİDEOLARI


Havalimanına ayak basmasının ardından adeta peşinde basın ordusuyla birlikte gezen Hilton, yolculuk yapmak üzere havalimanına gelen hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisini sevenlerle bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Hilton, basın mensupları ile kendisini korumak üzere görevli olan polis ekipleri arasında ki meydana gelen gergin dakikaları da dikkatle izledi.

Öte yandan yolculuğunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Paris Hilton, ikinci kez İstanbul’a geldiği için heyecanlı olduğunu ifade ederek, “Ayakkabı tanıtımını gerçekleştirmek üzere Türkiye‘ye geldim. Umarım benim için iyi bir iş gezisi olur. Özellikle Türkleri çok seviyorum. Boğaz turunu ve eğlence kulüplerini de çok özledim” dedi.

Paris Hilton daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında havalimanından ayrılarak, konaklayacağı otele gitmek üzere yola çıktı.

Haber

İlginizi Çekebilir