Küçük stil ikonları

Hollywood yıldızlarının çocukları da aynı anne ve babaları gibi moda konusunda iddialı. Hatta bu küçük stil ikonlarının dünyanın dört bir yanında takipçileri var!

http://cdn.inquisitr.com/wp-content/2010/09/willow-smith-roc-nation.jpg

WILLOW SMITH
Wıll ve Jada Smith’in kızı olmak Willow Smith’in hayata, yaşıtlarından birkaç adım ileride başlamasını sağladı. Willow (10), müzik dünyasında ismini duyururken, giyim tercihleriyle dikkatleri üzerine çekti. Willow giyim tarzını, “Öğrenci işi ve punk parçaları bir arada kullanıyorum” diyerek tarif ediyor.


http://favim.com/mini/201105/16/alabama-barker-bama-barker-blink-182-children-landon-barker-meu-filho-vai-ser-assim-46452.jpg

ALABAMA& LANDON BARKER
Blınk-182 grubunun üyesi Travis Barker ve oyuncu Shanna Moakler’ın iki çocuğu da stileriyle dikkat çekmeye başladı. Alabama (5) ve Landon (7), giyinirken anne ve babalarını örnek alıyor. Her iki çocuk da alışveriş konusunda kimsenin kendilerine karışmasından hoşlanmadıklarını dile getiriyor.
http://content.hollywire.com/wp-content/uploads/2009/12/mason-disick-first-pics-kourtney-kardashian-02-300x237.jpg

MASON DISICK
Scott Disick ve sosyetik güzel Kourtney Kardashian’ın 21 aylık oğlu Mason, giyim tarzıyla çok konuşuluyor. Bu yaşta kendi giysilerini seçtiği söylenen Mason, kıyafetleri için çoğunlukla babasından ilham alıyor.


http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2009/10/kingston-zuma-rossdale-pick-pumpkins.jpg

ZUMA ROSSDALE
Gwen Stefani ve Gavin Rossdale’in oğlu Zuma, sarı saçları ve iddialı giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Saçlarını uzatan ve toplayan Zuma, giyim konusunda da farklı şeyler denemeyi seviyor. 3 yaşında olmasına rağmen ne giyerse giysin kendisine yakıştırmayı bilen Zuma, dikkat çekmekten ve fotoğraflanmaktan da hoşlanıyor.

http://2.bp.blogspot.com/-RZmLXPff6fQ/ThS_xi71GkI/AAAAAAAABoQ/MjBwG7lTpJs/s640/suricruisethecutest.jpg

SURI CRUISE
Ünlüler dünyasının en dikkat çeken küçük moda ikonu hiç kuşkusuz Tom Cruise ve Katie Holmes’ün kızı Suri Cruise… 5 yaşında olmasına rağmen giysileri ve aksesuvarları için şimdiye dek 3 milyon dolar harcayan Suri Cruise, yıllardır sağlam bir giyim tarzına sahip. Küçük stil ikonu, özellikle çantalara, kürk ceketlere ve topuklu ayakkabılara düşkün…

 

Haber

İlginizi Çekebilir