Lady Gaga mevsimleri şaşırdı

Lady Gaga, mevsimine göre giyinmeyi kesinlikle bilmiyor! Gaga, yaz sıcağında ceket ve çizmelere bürünüyor. Kışın ise açıldıkça açılıyor…

İŞTE YAZLIK HALİ…
29 DERECEDE NAYLONLARA SARINDI
Temmuz ayında Los Angeles, nemin de etkisiyle nefes alınmaz bir haldeydi. Dışarıda herkes yarı çıplak dolaşırken; Lady Gaga, kendisini naylon elbiseye sardı. Deri çizmelerini giyen ve yüzüne dantel bir peçe takan Gaga, serinlemek için yelpazesinden destek aldı!

YÜNLERE BÜRÜNDÜ
Singapur’u ziyaret eden Gaga, sıcaklığın 30 derece olmasını dikkate almadı! Manto benzeri yün bir kıyafet giyen Gaga, sıcaktan etkilenmedi ancak kendisini izlemeye gelen hayranlarını sıkıntıya soktu.

BU DA KIŞLIK HALİ…
KAR ALTINDA DEKOLTELİ
Lady Gaga, Şubat ayında bir galaya sırtını tamamen açıkta bırakan bir tuvaletle katıldı. -1 derecelik soğuğa ve kar yağışına aldırmayan Gaga, üzerine bir etol bile almaya gerek görmedi!

OCAK’TA ŞORTLA
Lady Gaga, Ocak ayında bir imza gününe beyaz şort ve tişörtüyle katıldı! Gaga 2 derece soğukta üzerine bir ceket almayı bile akıl edemedi.

 

LADY GAGA FOTO GALERİ

LADY GAGA BÜTÜN KLİPLERİ

http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/10/01/Haber/678397662632.jpg?97472196392

 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio