Paul McCartney üçüncü kez evlendi

Paul McCartney ve Shevell’ın nikahı, eski Beatles üyesinin 1969 yılında Linda Eastman’la ilk evliliğini yaptığı Old Marylebone Belediye Binası’nda kıyıldı.

Nancy Shevell’ın McCartney’nin kızı modacı Stella McCartney tarafından tasarlanmış dizüstü beyaz bir elbise giydiği törende, ünlü müzisyen ise seçimini lacivert takım elbise ve açık mavi kravattan yana kullandı.

Nikah töreninin detayları hakkında açıklama yapılmazken, İngiliz basını McCartney’nin erkek kardeşi Mike’ın sağdıçlık görevini üstlendiğini, müzisyenin küçük kızı Beatrice’in de çiçekleri taşıdığını yazdı.

Törene, Beatles’ın hayattaki diğer üyesi Ringo Starr da eşiyle birlikte katıldı.

McCartney’nin hayranlarının ve magazin gazetecilerinin büyük ilgi gösterdiği törenin ardından, yeni evli çift evlerinin bulunduğu semtte düzenlenecek resepsiyona katılmak üzere belediye binasından ayrıldı.

Paul McCartney, ilk eşi Linda’nın ölümünün ardından eski manken Heather Mills’le evlenmiş, çift fırtınalı bir boşanma sürecinin ardından 2008’de yollarını ayırmıştı.

McCartney’nin üçüncü eşi olan ve kendisi de daha önce bir evlilik yapan 51 yaşındaki Nancy Shevell, ailesine ait New Jersey merkezli bir kamyon şirketinin başkan yardımcılığını yürütüyor.

McCartney’nin iki evliliğinden toplam 5 çocuğu bulunuyor.

Haber

İlginizi Çekebilir