Yetenek avcısı Sinan Akçil

‘Türk Popu’nun altın çocuğu’ namıyla anılan Sinan Akçıl, yetenek avına çıktı. Ünlü müzisyen, sinanakcilariyor@gmail.com adresine video gönderecek gençlerden birini şöhretle buluşturmaya kararlı

Hayranları tarafından ‘müzik sihirbazı’ olduğu kadar ‘müziğin altın çocuğu’ şeklinde de tanımlanan besteci-yorumcu Sinan Akçıl, pop müziğin yeni yeteneklerine şans vermek için kolları sıvadı. Ebru Gündeş’in Facebooka üzerinden başlattığı ‘FaceStar’ yarışmasından sonra Akçıl da, sinanakcilariyor@gmail.com adresini devreye soktu. ‘Müzik sihirbazı’; bu adrese yollanan videolar arasından seçilecek olan genç yeteneği, müzik dünyasına kazandıracak.

“BU BİR SORUMLULUK”
Hande Yener, Sibel Can, Ebru Gündeş, Ajda Pekkan’ın da aralarında bulunduğu pek çok isme verdiği bestelerle, son yıllarda sanatının altın çağını yaşayan Sinan Akçıl; pop müzikte genç yeteneklere destek olunması gerektiğini belirterek, hedefleriyle ilgili şu bilgileri verdi: “Önemli olan, halkın size yüklediği popülariteyi doğru amaçlar uğruna kullanabilmeyi amaç edinmek. Umudum gerçekten müziğe aşık, müzik dolu bir yaşam süren amatör yetenekleri müzik dünyasına kazandırmak. Bu, müziğin bana yüklediği bir sorumluluk.”

 

Haber

İlginizi Çekebilir