Britney'nin hayatı aile kontrolünde

emme Fatale’ isimli dünya turnesini sürdüren Britney Spears’ın sevgilisini bile ailesi seçmiş! Güzel şarkıcının tuvalete bile tek başına gitmesi yasakmış

Önceki gün dünya turnesi ‘Femme Fatale’ kapsamında Londra’da konser veren Britney Spears’ın, şarkılarının sözlerini unutması, koreografiye uyamaması ve dengesiz tavırları İngiliz basınına konu oldu. Daily Mail gazetesi, yüzlerce konser biletinin satılmadığını belirtip, “Konseri en önde izleyenler İngiltere’nin beşinci sınıf ünlüleriydi. Britney ruhunu kaybetmiş” yorumunda bulundu.

 

BRITNEY SPEARS FOTO GALERİ
BRITNEY SPEARS VİDEOLARI

PARA İSTİYORLAR!
 
güzel şarkıcıya yakın kaynaklar gazeteye konuştular ve Spears’ın tüm hayatının kontrolünü kaybettiğini; son dönemde yeniden medyatik olmasında tamamen ailesinin ‘para kazanma’ isteğinin etkili olduğunu söyleyip eklediler: “Britney, ailesinin izni olmadan tuvalete bile tek başına gidemez. Anne ve babasının ajanları sürekli etrafında… Sevgilisi Jason Trawick’i bile ailesi seçti. Britney istese bile, ailesi evlenmesine asla izin vermez. Şu an, dünya turnesi yapıyorsa bunun tek nedeni ailesinin ondan, daha da çok para kazanmasını istemesidir!”

Haber

İlginizi Çekebilir