Dünyanın beklediği şov nefes kesti

İÇ çamaşırı firması Victoria’s Secret, yeni koleksiyonunu ABD’nin New York kentindeki Lexington Armory’de düzenlenen defileyle tanıttı. Firmanın birbirinden güzel “melekleri” dev “kanatlarla” bütünlenmiş olan rengârenk ve seksi iç çamaşırlarıyla ilgi yarattı.

2.5 MİLYON DOLARLIK SUTYENİ TANITTI
Victoria’s Secret’te ekose, puantiyeli, çizgili ve daha birçok farklı desendeki iç çamaşırları podyumda renk cümbüşü yarattı. Defilenin en dikkat çekici iç çamaşırı 10 ay önce oğlu Flynn’i dünyaya getiren Avustralyalı manken Miranda Kerr’in tanıttığı 2.5 milyon dolar (4.4 milyon TL) değerinde, üzeri inci ve elmaslarla bezeli mavi sutyen oldu. “The Fantasy Treasure Bra” adlı sutyen “London Jewelers” adlı mücevher firması tarafından tasarlandı. Kerr’in dışında podyuma çıkan melekler arasında Brezilyalı mankenler Alessandra Ambrosio, Adriana Lima ve Izabel Goulart, Güney Afrikalı Candice Swanepoel, ABD’li Chanel Iman, Rus Anne Vyalitsyna gibi ünlü mankenler de vardı.

RAP’ÇİLER SAHNE ALDI
Ünlü rapçiler Kanye West ve Jay-Z ile hip-hop yıldızı Nicky Minaj ve Maroon 5 grubu solisti Adam Levine da defileye şarkılarıyla renk kattı. Jay-Z’nin şarkıcı eşi Beyonce Knowles ve Miranda Kerr’in oyuncu eşi Orlando Bloom ön sırada defileyi izleyenler arasındaydı. Defilenin sonunda Alessandra Ambrosio ve Adriana Lima el ele podyuma çıkarak izleyenlere veda etti ve birlikte kalp çizdi. Defile ilk olarak 29 Kasım’da ABD’deki CBS Kanalı tarafından yayınlanacak.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Haber

İlginizi Çekebilir