Number1 Sunar

Son dönemlerin en başarılı isimlerinden Akcent Number1 sponsorluğunda 25 Kasım Cuma gecesi İstanbul Supper Club’da

Romanya’nın bir numaraları isimlerinden Akcent, 2001’deki çıkışından sonra yedi albüme ve bir de uluslararası başarı elde ettiği French Kiss’i çıkardı.

French Kiss’te Avrupa’yı kasıp kavuran hitleri Kylie ve Jokero bulunmaktaydı. Şu an dünyanın en beğenilen gruplarından olan Akcent kültür sınırlarını dört bir yandan genişletiyor. İsveç’ten Türkiye’ye, Fransa’dan Rusya’ya kadar hayranları bulunan grup, 2008 yılında üyelerinden Marius Nedelcu’nun ayrılmasına rağmen turlarına başarılı bir şekilde devam ettiler. 2009’da son albümleri Fara Lacrimi’yi çıkaran ve STay With Me, That’s My Name hitleriyle Avrupa, Amerika, Hindististan ve Mısır’ı gezdiler.

2011 yılına da hızlı giriş yapan üçlü iki yeni hite daha imza attılar. My Passion ve Alexandra Bar’la düet yaptıkları yeni singleları Feelings on Fire radyoların listelerinde yükselmeye devam ediyor.

Bu özel partiye bilet kazanmak için ise sadece Number 1 FM dinlemen yeterli. Her gün sabah 7 den akşam 8 e Number 1 FM’deki yarışmaları takip et kazanan sen ol.

Haber

İlginizi Çekebilir