"Yılın en iyi pop albümü" geliyor!


11 şarkıdan oluşan yepyeni çalışmasıyla yine büyük ses getirecek olan Rihanna, albümün kayıtlarının büyük bir kısmını “Loud” albümünün turnesi esnasında farklı prodüktörlerle ve farklı ülkelerde hazırladı. Albümün ilk sıngle’ı “We Found Love” birkaç hafta önce yayınlanmasına rağmen başta ABD, İsveç, Danimarka, Fransa, Norveç ve Büyük Britanya’da olmak üzere dünya müzik listelerinde bir numarada!..
“What’s My Name?” gibi hit şarkıların yaratıcısı Ester Dean, “ilham meleği” olarak adlandırdığı Rihanna’nın “Talk That Talk” albümüne, şarkı sözleriyle yine katkıda bulundu ve albümün prodüktörlüğü görevini Dr. Luke ve John Hill, Rihanna ile paylaştı.
Albümden daha önce yayınlanmış olan Calvin Harris düeti “We Found Love” şarkısını takip eden “You Da One” single’ı radyolarda dönmeye başladı ve albümün hit adaylarından biri. Ayrıca The XX grubunun “Intro”sundan alınan sample’ın kullanıldığı “Drunk on Love” şarkısı, albümle aynı adı taşıyan Jay Z düeti, “Talk That Talk”, “Where Have You Been” ve “Roc Me Out” 2012’yi “Rihanna yılı” yapacak. Rihanna sanat yönetmenliğini de üstendiği “Talk That Talk” albümünün görselleri ile de medyanın gündeminden düşmeyecek.

RIHANNA BÜTÜN VİDEOLARI

RIHANNA FOTO GALERİ

Albümdeki Parçalar
1.You Da One (3:20)                                      7. We All Want Love (3:57)
2.Where Have You Been ((4:02)                      8. Drunk On Love (3:32)
3.We Found Love feat. Calvin Harris (3:35)       9. Roc Me Out (3:29)
4.Talk That Talk feat. JAY Z (3:29)                  10.Watch n’ Learn (3:31)
5. Cockiness (Love It) (2:58)                          11.Farewell (4:16)
6. Birthday Cake (1:18)

Haber

İlginizi Çekebilir