Jennifer Lopez genç sevgilisiyle tatilde

Jennifer Lopez, Geçtiğimiz Cumartesi günü Hawaii de 24 yaşındaki sevgilisi Casper Smart’la güneşlenirken paparazzi kameralarına yakalandı.

Henüz bu yılın Temmuz ayında, 7 senelik kocası Marc Anthony’den ayrılan 42 yaşındaki Jennifer Lopez’in (JLO) yeni sevgilisinin kim olacağını herkes dört gözle bekliyordu. Bundan bir kaç hafta önce, Amerikan Müzik Ödüllerinden sonra, kendisinden 18 yaş küçük olan danscısı Casper Smart ile ilişkisi olduğuna dair dedikodular başlamştı.

JENNIFER LOPEZ VİDEOLARI

JENNIFER LOPEZ FOTO GALERİ

,Şükran Günü (Thanksgiving) kutlması için Hawaii’nin Kauai adasına giden JLO’nun yanında yeni sevgilisi, 3 yasindaki ikiz çocuklari ve bir kaç yakın aile üyeleri de bulunmaktaydı. Bir kaynak “Mail Online” magazin sitesine gördüklerini anlattı. “Çift, güneşin sıcaklığından korunmak için, gölge bir köşede sarmaş dolaş yatıyorlardı. Casper’de ise koruyucu bir erkek havası vardı. Sanki ilişkide o daha büyükmüş gibi. Belki birbirlerine aşık olarak değilse bile, gayet mutlu gözüküyolardı” . Şimdiye kadar ilişkilerini saklı tutmaya çalışan çift, hafta sonunda çekilen fotoğraflari sayesinde dedikoduları onaylamış oldu.

Haber

İlginizi Çekebilir