Beyonce'den itiraflar

Bebeğine konsantre olmak için kariyerine ara veren Beyonce; Cosmopolitan dergisine konuştu: “Kendimi en çok duştan çıktığımda seksi hissediyorum!”

 

Müzik kariyerine bir yıl ara veren ve bu süre zarfında hamileliğine ve yeni parfümü ‘Heat Rush’a konsantre olan Beyonce, Cosmopolitan dergisinin bu ayki sayısına konuştu. Güzel şarkıcı, hem kendi hayatını anlattı hem de kadınlara tavsiyelerde bulundu:
30 yaşında emekli olacağımı zannediyordum. Şimdi ise 30 yaşındayım ve daha yapmak istediğim çok şey var.
Yaşınız ilerledikçe, hayata bakışınızın ne yönde değiştiğini görmek çok keyifli. Hem çocuk sahibi olup hem de çalışan ve bunu belli bir dengede yürüten kadınlara çok saygı duyuyorum. Ayrıca onlardan bir şeyler öğrenmek için de elimden geleni yapıyorum.

 

BEYONCE FOTO GALERİ

BEYONCE TÜM KLİPLERİ

 

HAYATIMIN EN KOLAY YILIYDI
Bu yıl, hayatımın en kolay yılıydı. Çalışma hayatıma bir yıl ara verme kararı aldım. 15 yaşımdan beri aralıksız çalışıyorum.

Bu hayatımda aldığım en iyi karardı. Arkadaşlarımla, ailemle ve en önemlisi eşim Jay Z’yle vakit geçirmeyi özlemiştim.
Bir kadın için en önemli şey, kendine güven duymasıdır. Çok güzel bir kadın olabilirsiniz ama kendinize güvenmezseniz asla seksi görünemezsiniz.
“Hayır” demeyi öğrenin ve hayatınızın kontrolünü elinize alın!
Kendimi en çok duştan çıktığımda seksi hissediyorum. Sonra da eşimin bir tişörtünü üzerime geçiriyorum.
Baştan çıkarıcı olmak istiyorsanız, karşınızdaki erkeği şaşırtmalısınız!

PARFÜMSÜZ KADIN TAM DEĞİLDİR!
Bence parfümsüz kadın tam değildir. Hâlâ küçükken annemin evden çıkarken sıktığı parfümün kokusu burnumdadır. Parfüm; sizi ve giysilerinizi tamamlar.

Son parfümüm ‘Heat Rush’ın üst notaları Brezilya kirazı ve portakaldan oluşuyor. Bu da parfümümün çok beğenilmesini sağlıyor.
Parfümü hazırlarken tabii ki eşimin onayını aldım. Sonuçta bu parfümü ben de kullanıyorum ve onun beğenmeyeceği bir şeyi asla sıkmam!
Parfümün reklam filminin biraz fazla seksi olduğunu söyleyenler var. Ancak ben par

 

Haber

İlginizi Çekebilir