Yeni Yılın En Büyük Partisi: Dance The New Year – Bilet kazanmak için gün boyu Number 1FM dinle

YENİ YILI DANCE THE NEW YEAR PARTİSİ İLE KARŞILAYIN DANCE THE NEW YEAR 2012 BEŞİNCİ YILINDA HILTON CONVENTION Hall 2’DE !

SPANKERS

EDDY WATA

MERT HAKAN

SUAT ATEŞDAĞLI

BEEGEE

MURAT UNCUOĞLU

CANAN ANDERSON

PINY FOX

DISCOBEN

 

Dünyaca ünlü Djler ve ülkemizin en başarılı Dj’lerinin müthiş performansıyla sabaha kadar sürecek, Türkiye’nin en büyük Yılbaşı etkinliği DANCE THE NEW YEAR, 31 Aralık gecesi Hilton Convention Hall 2‘de. Türkiye’nin önde gelen organizasyon şirketi UNILIFE tarafından 2007 yılından bu yana düzenlenen, tüm dans müziği severlerin her yıl heyecanla beklediği DANCE THE NEW YEAR beşinci yılında yine yılbaşı gecesini olağanüstü kadro, muhteşem DJ performansları ve hafızalardan silinmeyecek showlarla unutulmaz kılıyor

 

I LIKE WAY ve I LOVE MY PEOPLE şarkıları ile listeleri alt üst eden EDDY WATA, Dillerden düşmeyen şarkısı SEX ON THE BEACH ve remix’leri ile SPANKERS, muhteşem Dansları ve izlenme rekorları kıran single’ı “SNOW WHITE” ile PINY FOX performans gösteren yabancı isimler arasında olacak ..

Romanya’dan gelen özel dansçılar ANGEL DANCERS ise geceye renk katacaklar.

 

Gecede performans gösterecek isimler arasında 2011’de çıkardığı “Sax on the Dance” albümü ve yayınladığı en yeni klibi BLACK LIFE ile dikkatleri bir kez daha üzerinde toplayan DJ MERT HAKAN, Elektronik müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden MURAT UNCUOĞLU, DJ’likteki tartışmasız başarılarının ardından prodüktör kimliğini öne çıkarıp son dönemde yaptığı parçalarla ulusalar arası arenada ses getiren BEEGEE ve Türkiye’nin en başarılı Dj&Prodüktörlerinden SUAT ATEŞDAĞLI da DANCE THE NEW YEAR gecesinde performans gösterecek…

Gecenin sürprizlerinden biri; trendsetter Oben Budak’ın DİSCOBEN markasıyla Dj kabinine geçmesi olacak. CANAN ANDERSON ise yeni single parçası HOT LOVE ve dünyaca ünlü diğer müzik hitlerine elektro kemanıyla getirdiği benzersiz yorumlarıyla müzikseverlere eğlenceli bir performans yaşatacak.. Loca,stand gibi paketleri ve 15 Aralık’a kadar sürecek indirimli dönem biletlerini de kaçırmayın.

 

 

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir