Işıkları Söndürün, Kulaklıkları Takın, O geliyor

Efsane oyun serisinden Resident Evil, Nintendo 3ds için ayrı bir R.E. çıkartırken, Diğer konsolları da ihmal etmedi. Ocak ayında çıkması beklenen Resident Evil: Operation Raccoon City,Slant Six Games tarafından geliştiriliyor kooperatif oynama özelliği ile dikkat çekecek.
Oyunda yaptıklarını gizlemeye çalışan Umbrella şirketinin oluşturduğu askeri birliklerden birinde olacağız ve Raccoon City’de sanki zombiler yetmiyormuş gibi, bir de Amerikan askerleri ile mücadele edeceğiz.

Oyunda 4 Farklı karakterden istediğimizi seçme imkanımız olacak. Karakterlerin özellikleri birbirlerinden farklı, bu da bize farklı oynanış imkanı sağlayacak. Ancak çok fazla da heyecanlanmayın, çünkü bu 4 karakter alışık olduğumuz karakterler. Biri sniper, diğeri patlayıcılarla haşır neşir, bir diğeri gizli ve sessizce işini halletmeyi seviyor ki bu karakter görünmez olabiliyor, son olarak da sağlık uzmanımız seçilmeyi bekliyor.

Oyunu çevrimdışı oynadığınızda, seçtiğiniz karakterin dışındaki karakterler sizinler birlikte ilerleyecek ve yardım edecek. Elbette çevrimiçi oyun ile gerçek insanlarla birlikte hareket etmenin vereceği haz çok daha fazla olacaktır. Son zamanlarda sıkça rastladığımız ekip ruhu bu oyuna da aktarılmışa benziyor. Belki de en çok sağlık uzmanı karaktere ihtiyacımız olacak.

Oyun içerisinde bir yandan zombi öldürüp, hayatta kalmaya çalışırken, şirketin bize verdiği görevlere odaklanmaya çalışacağız. Tabi tüm bunları yaparken, Boss diye tabir edebileceğimiz ağır mutasyona uğramış türlü yaratıklar da peşimizde olacak.
Oyun Pc oyuncuları için Ocak ayının başlarında piyasaya girecek, PS ve XBOX 360 oyuncuları ise Mart’a kadar beklemek zorunda kalacaklar, ne diyelim, o gelene kadar farklı oyunlar hizmetinizde.

Haber

İlginizi Çekebilir