Komutan Shepard Geri dönüyor

Mass Efect ilk olarak 2008 yılında çıktığında, atmosferi ve oynanışı ile oldukça ilgi çekmişti, Bioware, rpg alanında ilgi çeken yapımın ikincisini 2010 yılında tamamladı ve ilk oyunun itibarını koruyabildi. 2011 Temmuz ayında üçüncü oyunun geleceğini haber veren yetkililer, oyunun hayranlarını meraklı bir bekleyiş içine sürüklerken, oyun hakkında yeni bilgilere ulaştık.
Son oyunda karşılaşacağımız değişikliklerden biri, oyundaki upgrade sistemiyle ilgili olacak. Oyunu daha fazla rpg kıvamına getirmek adına, yükseltmelerimizi tek bir yönde yapmaya zorlanacağız. Bununla birlikte, elbette oyunda yine Komutan Shepard’ı yöneteceğiz. Seçebileceğimiz üç sınıf var;  Adept, Sentiel, Soldier.
Son yıllarda hemen tüm oyunlarda yapılan yeniliklerden biri, düşmanları tek bir yoldan yok etmenin geri planda kalmasıydı. Bu oyunda da, ilerlerken farklı yollardan düşmanlarımızı öldürebileceğiz. Bu arada, tanıdık düşman sınıflarının yanı sıra, yeni düşmanların da karşımıza çıkacağını belirtmek isterim. Elbette yeni sila çeşitlerimiz de olacak.
Oyunun kontrollerinde de gelişme olacak, ki bu yeniliği bir çok oyunda görebiliriz; oyunda siper aldığımız zaman hareket kabiliyetimizi arttırıcı öğeler yer alacak.
PC, PS 3 ve XBOX 360 platformlarında çıkacak Mass Effect 3’ün hayranları, Mart ayına kadar beklemek zorundalar.

Haber

İlginizi Çekebilir