Can Bonomo Çok İddialı

Ülkemizi bu sene Azerbaycan’da yapılacak olan Eurovision yarışmasında temsil edecek olan eski ‘Number1 Programcısı’ Can Bonomo, yarışma hakkında konuştu.

Kendisinden önce yarışmaya katılanların aksine popüler olmayan bir ismi Eurovision‘a gönderme kararı alan TRT’nin “cesur bir karar verdiğini” kaydeden Can Bonomo, “Bize verilen o 3 dakikada ‘Vay be Türkiye’de gençler ne müzik yapıyormuş’ dedirteceğimize inanıyorum” dedi.

Rüştünü ispatlamış bir ismi Eurovision‘a göndermenin müzik adına ne kadar faydalı olacağının tartışmalı olduğu söyleyen Can Bonomo, “Hayatımda bu kadar büyük bir görev daha önce verilmemişti” dedi.

Can Bonomo, nasıl bir şarkı hazırlayacağıyla ilgili soruyu da şöyle yanıtladı:

“Yapacağımız müzikte mutlaka bizim tınılarımız olacak. Eski Eurovision çalışmalarına bakıyoruz. Türkçe olma ihtimali var ama İngilizce olursa daha şanslı oluruz. İngilizce’ye hakimim. 3 tane şarkı yapacağız. Bunlar değerlendirilecek. Ama bir tanesini Türkçe yaparız, değerlendirmeye sunarız. 3 dakikalık muhteşem bir şarkı yapmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince çalışacağım bu konu ile ilgili”

Can Bonomo, kimliği ile ilgili yorumlara da yanıt verdi: “Müziğin dili, dini, ırkı yok. Ben Türküm. Yahudi olmak bir dindir. Türkiye’de 36 ayrı etnik kökenden insan yaşıyor. 540 senedir buradayız. Bunun konuyla alakası yok. İsrail ile alakası yok. İspanya’dan 540 yıl önce gelmişiz. Türküm, Türkiye’yi temsil edeceğim”

Can Bonomo, izleyenlere son olarak, “Başımız dik gideceğiz, başımız dik döneceğiz” mesajını verdi.

 

Can Bonomo Videoları



Haber

İlginizi Çekebilir