Meltem Cumbul neden Altın Küre'de olduğunu açıkladı

Dünyanın en prestijli ödül törenlerinden olan Altın Küre (Golden Globes) ödülleri  törenine Türkiye’den Meltem Cumbul katıldı. Altın Küre’de Atatürk’ün sözleri ile dünyaya barış mesajı verdi.

 

Sunuculardan biri olarak sahneye çıkan Meltem Cumbul’un kim olduğu Amerikan medyasında en önemli soru olarak tartışılyor.

Los Angeles Times gazetesinin Altın Küre gecesini değerlendirdiği haberinde, Meltem Cumbul’un sahneye çıkışını ”Turkish delight” (Türk Lokumu) ara başlığı ile ”Gece pek az kişinin adını duyduğu Türk aktris Meltem Cumbul’un sahneye çıkmasıyla tuhaf bir viraj aldı. Cumbul, Türkiye’de pek çok filmde rol aldı ve reyting rekortmeni Yılan Hikayesi adlı diziyle tanınıyor. Yine de Altın Küre’de ne işi olduğunu pek anlayamadık ama en azından artık kim olduğu biliyoruz” sözleriyle değerlendirdi.

Cumbul’un ”En İyi Yabancı Film” ödülünü takdim etmesi bekleniyordu. Ancak Madonna’nın W.E. filminin ”En İyi Orijinal Film Şarkısı” ödülünü almasının ardından Cumbul sahneye geldi. Cumbul sahneden Atatürk’ün sözleriyle dünyaya barış mesajı verdi ve ”Altın Küre Ödülleri şu anda 199 ülkede izleniyor ve benim ülkem Türkiye de buna dahil. Ben bu töreni izleyerek büyüdüm. Ve benim için bugün burada olmak büyük bir şeref. Yurtta Barış, cihanda barış” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir