Nayer Istanbul’da, Number1 FM Dinle Kazan

Küba asıllı muhteşem yıldız Nayer Istanbul’da
 
3 Şubat Cuma gecesi, Supper Club performansı öncesi “Beyaz Show” a konuk olacak.
 
Pitbull ile gerçekleştirdiği “Give Me Everything” isim hit single ile dünya genelinde dikkatleri üstüne çeken,hemen ardından “Suavemente” ile yine dans listelerinde üst sıraya yerleşen,sesi kadar kendiside güzel olan “Nayer” Number One Medya sponsorluğunda 3 Şubat’ta İstanbul’da.
  
Küba asıllı Nayer, 7 yaşında müzik aşkını keşfetti ve Sabado Gigante ve Star Search gibi TV programlarında kendini göstermeye başladı.
O günden de beri de her fırsatta müziğini geniş kitlelere yaymak için yarışmalara, festivallere, hayır işlerine koşuyor.

 16 yaşında Pitbull’la tanışmasının ardından Sony’yle kontrat imzaladı ve Pitbull’la çalışmaya başladı. Daha sonra Pitbull’un firması Mr305 Inc.’e geçen ve REDONE ile çalışmaya başlayan Nayer’in en büyük ilham kaynağı Mariah Carey, Celia Cruz ve Gloria Estefan.
 
İlk çıkardığı albümde de Karayip ve Küba soundlarının dışında pop, Dance ve R&B ritmleri kullandı.
 

Pitbull ve Neyo ile düet yaptığı ilk single’ı Everything Tonight Afrojack tarafından düzenlendi. Ardından yine hız kesmeden Pitbull ile gerçekleştirdiği “Suavemente” isimli single’ı Dünya Dance listelerinde üst sıralardaki yerini aldı ve şu anda tüm Dünya Club lerinde sayısı defa gece boyunca çalınmaya devam ediyor.


 

 

Haber

İlginizi Çekebilir