Koç Fest Başladı!

<!– @page { margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } –>

Koç Fest 2012’nin ilk ayağı Trakya Üniversitesi’ydi. Edirne’de gerçekleşen festivale katılım oldukça yüksekti. Katılımcılar keyifli anların tadını etkinlik alanında yer alan yarışmalar ve oyunlar ile çıkardı. Etkinlik alanında Koçtaş Karaoke, Beko Slow Motion, Ford RC Car Race, Grundig Hedefe Smaç, Yapı Kredi Play Tenis, Fiat Üçüncü Kişi Gözünden, Yapı Kredi Play Rock Band, Bilkom iPad Foto Çekimi, Arçelik Roller Bowling oyunlarını oynama fırsatını yakalayan katılımcılardan şanslı olanlar ise birbirinden güzel hediyelerin sahibi oldu. 23 Nisan’da start alan Koç Fest, Trakya Üniversitesi’nden sonra Ege Ünivesitesi’ni ve 5 üniversiteyi daha ziyaret ediyor olacak.

 

Koç Fest Ünivesite Spor Oyunları bu yıl da tüm hızıyla sürüyor. Üniversite takımlarının çekişme dolu müsabakaları, Koç Fest katılımcılarına yine heyecan dolu maçlar izletiyor. 23 Nisan – 27 Nisan tarihleri arasında basketbol müsabakalarına ev sahipliği yapan Trakya Üniversitesi’nde, bayanlar ve erkekler eleme maçları oynandı.  Aynı tarihlerde Ege Üniversitesi’nde hentbol müsabakaları da oynanmaya başlandı. Birçok spor branşının yer aldığı Koç Fest Ünivesite Spor Oyunları finalleri ise Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

 

Koç Fest sahnesi bu yıl gripin’e emanet. Koç Fest’in il ayağı olan Trakya Üniversitesi’nde etkileyici bir performans sergileyen grup, Edirneli seyircilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Koçtaş karaoke birincisi Mustafa Deniz gripin ile sahnede “Komşu Kızı” isimli şarkıyı seslendirdi. Gripin’in Edirneli seyircilere yaptığı bir diğer sürpriz ise iPad ile çaldıkları şarkılar oldu. Kendilerine “igripin” ismini koyan gripin üyeleri sahnede neşeli anlar yaşadılar ve “Beş”, “Elalem” ve “Masum Kalmak İçin” isimli şarkıları bu şekilde seslendirdiler. Türk Rock Müziği’nin zirvedeki isimlerinden gripin, sevilen şarkılarını Koç Fest boyunca tam 7 üniversitede seslendirecek.

 

Haber

İlginizi Çekebilir