Sound Shaker

 

 


Müzik endüstrisinin gelişiminin her adımına erken yaşlarda şahit olmanın getirdiği tecrübe ile Sound Shaker 2002 senesinde kulüp DJ’liğine ilgi duymaya başladı.Genç yaşına rağmen sahip olduğu müzik kültürünü dinleyicilerine başarı ile yansıtan Sound Shaker 2004 senesine kadar Istanbul’da performans sergilemeye devam etmiştir.


DJ’liği ve müzisyenliği sadece hobi olarak düşünmesine rağmen Sound Shaker , Amerika’nın California eyaletinin en büyük üniversitelerinden biri olan San Diego State University’de mix mastering workshoplarına katılmıştır.2006 başına kadar burada yaşayan Sound Shaker Amerika’da bir çok kulüpte ve özel partilerde misafir dj sıfatı ile performans sergilemiştir.


Sound Shaker’ın bugüne kadar Amerika ve Türkiye’deki bir çok kulüpte performans sergilemesine asıl sebebi , setlerindeki parça seçimleriyle birlikte pürüzsüz ve eşsiz mix tekniğinin dinleyici kitlesine birebir hitap etmesinden kaynaklanmaktadır.


Radyodaki performanslarında her hafta farklı tarzlarda setler çıkarmakta olan Sound Shaker , kulüplerdeki performanslarında güncel ve hit parçaları seçmektedir.

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir