VMA'da Neler Oldu ?

Merakla beklenen VMA gecesi görkemli bir törenle Los Angeles’da yapıldı.

Gecede verilen ödüllerle birlikte birçok şey damgasını vurdu. İlk olarak One Direction’ın başarısını konuşmazsak olmaz !

Dünyanın birçok yerinde hayranı bulunan İngiliz grup tam 3 dalda ödül alarak başarılarını kanıtlamış oldu. Bunlar ‘En İyi Yeni Video’,  ‘En İyi Pop Video’ ve ‘En Çok Paylaşılan Video’ kategorileriydi.

 

One Direction grubu ödüllerini Katy Perry’den aldı. Güzel şarkıcı ödülünü verirken de tüm grup üyelerini öptü fakat Harry ve Niall’i dudağından öpmesi en çok ilgi çeken olay oldu.

 

 

Justin Bieber ile aynı kategoride yarışmaları heyecana neden olsa da One Direction, Justin’i geçmesini bildi. Justin Bieber ise aday olmasına rağmen geceye katılmadı. Bieber aynı ödül  töreninin geçtiğimiz sene yapılan gecesine damgasını vurmuştu. Justin’in Türk hayranları desteklerini Twitter üzerinden vermekte gecikmediler.

 

Bir diğer çok konuşulan konu ise hiç kuşkusuz Rihanna’ydı.


Barbadoslu şarkıcı geceye yeni kestirdiği kısa saçlarıyla katıldı. Tüm gözleri yeni stiliyle üstüne çeken Rihanna, asıl bombayı ise olaylı bir şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Chris Brown’ı öperek patlattı.

Kısa bir süre önce Chris’i hala sevdiğini itiraf eden Rihanna, sahnede kimseye aldırış etmeden Chris Brown’a öpücük kondurarak ödülü için tebrik etti.

 

Miley Cyrus da yeni stiliyle oldukça konuşuldu. Yeni tarzıyla Pink’i andıran Miley, gecede neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

 

 


Haber

İlginizi Çekebilir