Justin Bieber'ı Az Kalsın Ölüme Götüren Telefon Konuşmaları

Justin Bieber’ın testislerini kesicekleri haberini daha önce yapmıştık ve şimdi bununla ilgili yapılan konuşmalar yetkililer tarafından yayınlandı.

Celebuzz.com’dan aldığımız habere göre kayıtlarda zanlılar Dana Martin ve Tanner Ruane, ünlü şarkıcının testislerini kesip ardından bir eşarpla onu boğarak öldürmeyi planladıkları ortaya çıktı.

Aramayı yapan kişinin Yeni Meksika’da genç bir kıza tecavüz edip öldürmekten hapis cezası almış Dana Martin tarafından yapıldığı görülüyor.

Kaydın ilerleyen kısımlarında Ruane’nin Bieber ve Badigart’ını öldürmek için Martin’den 5.000 $ istediği duyuluyor.

Ardından 23 yaşındaki Ruane ve 41 yaşındaki amcası Mark Staake, Bermond’dan New York’a, Bieber ve badigart’ını öldürmek amacıyla giderken yanlış bir yola döndükleri için gümrük polisleri tarafından yakalandı.

Planları ise, Kasım ayının sonunda Justin Bieber’ın Madison Square Garden daki konserinden sonra badigart’ı ve ünlü şarkıcıyı kaçırmak olduğu ortaya çıktı.

Daha sonra yapılan araştırmalarda New York polisi Ruan’ın 1983 model BMW markalı otomobilinde, öldürmeyi planladıkları Justin Bieber, onun koruması ve diğer kişilerin nerede yaşadıkları ve kimliklerini buldu.

Bütün bu araştırmaların sonucunda Stake ve Ruane ikişer tane cinayet’e teşebbüsten ve insan kaçırmayı planlamaktan sonra ceza aldılar.

Justin Bieber Foto Galeri

Justin Bieber Video Galeri

 

Kaynak ; http://www.celebuzz.com/2013-02-19/listen-the-phone-calls-that-almost-led-to-justin-biebers-murder/

Haber

İlginizi Çekebilir