Lady Gaga Hayranlarına Teşekkür etti

20 subat carsamba günü Lady gaga LittleMonster’lara geçirdiği ameliyat sonrasında gösterdikleri sevgi ve destek için bir teşekkür mektubu yazdı.

Monsterlarım, bugün bana gerçekten güç verdiniz. Herşey çok hızlı gelişti ama , gerçeklerle yüzleşmem gereken zaman geldiğinde , hayatlarınız hakkında anlattıklarınız ve başınıza gelenler bana devam etmem için güç verdi. Sahne arkasında sizinle tanışmak, mektuplarınızı okumak, dünya üzerindeki bütün fanlarla iletişime geçmeniz ve birbirinize destek vermeniz. Tamamen aklımı başımdan aldınız.

Bugün ameliyata götürülürken, tek düşündüğüm sizin çektiğiniz acılar , aile problemleriniz, okullarda yaşadıklarınız, sağlık sorunlarınız ve kimlik bocalamalarınızdı. Herşeye rağmen bazen o kadar cesur oluyorsunuz ki beni korkutuyorsunuz.Bunun nasıl mümkün olabileceğini düşündüm ve kendime dedim ki hala hayattayım , rüyamı yaşıyorum ve bu yaşadıklarım yolumun üzerindeki bir tümsekten başka bir şey değil. Ve mutluyum çünkü bu yaşadığım rahatsızlık geçici , bazıları hayatları boyunca böyle yaşamak zorundalar. Gerçek anlamda hayatımı değiştirdiniz . Sizi seviyorum ve hayatınızın bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Eğer siz  yapabiliyorsanız , ben de yapabilirim , beraber olduğumuzda her zorluğun üstesinden gelebiliriz. Sevgiler , Gaga

26 yasında ki sarkıcı yürümesini engelleyen ve Born this way turnesini iptal etmesine sebep olan bir kalca rahatsızlıgı yasamıstı.

Haber

İlginizi Çekebilir