Chris Brown'dan Hayatının İtirafı

Chris Brown hayatında ki en büyük pişmanlığın Rihanna’ya vurmak olduğunu söyledi ve güzel şarkıcısının hala kendisini sevdiğini ekledi.

Rihanna’yı dövdüğü için hala yargılanan Brown , artık farklı bir adam olduğunu belirtti ve ‘’ Bazen sevdiğiniz insanlarla tartışıp , kavga edip kötü sözler söyleyebiliyoruz ve işler çığrından çıkıyor. Ona vurmak hayatımın en büyük hatası ve en büyük pişmanlığı ama beni hala seviyor . Ne  diyebilirim ki ?  Bunun için çok çabaladım ama affedildim…
Olayın ardından ayrılan çift tekrar bir aradalar ve 23 yaşındaki Chris , hatasından ders aldığı ve Rihanna’yı bir daha incitmeyeceği konusunda kararlı gözüküyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni yaşına giren Rihanna ile Hawaii’de birlikte görünen Brown, her fırsatta Riri’nin yanında olmaktan çekinmiyor ve onu yanlız hiç bırakmıyor.

Rihanna Hawaii Fotoğrafları İçin Tıklayın

 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio