Kesha'dan Sansürlük Şarkı

The Sun sitesinde yer alan habere göre, Ke$ha annesiyle birlikte cinsel organıyla ilgili bir şarkı yazdı.
Çılgın pop yıldızı Ke$ha , son çıkan  Warrior albümünden çok sevdiği arabasına ithafen yazılmaya başlanan Gold Trans Am  şarkısı hakkında ilgi çekici bilgiler verdi . Ama bu masum şarkı  bir şekilde  Ke$ha ve annesi Pebe tarafından ünlü şarkıcının cinsel organı hakkındaki bir hikayeye çevrildi.
25 yaşındaki şarkıcı ‘’ Zar zor çalışan altın renginde ki  ”Trans Am” marka arabam hakkında bir şarkı olarak başladı ama her güzel pop şarkısı gibi başka bir şey için bir metafor haline dönüştü.”Arabamın aksine cinsel organım çok iyi çalışıyor ve çok iyi durumda. ” dedi.
Ke$ha ve annesinin çok yakın ve limitleri olmayan bir ilişkileri var. Annesiyle ilişkisini Q magazine anlatan Ke$ha ‘’ Annemle aramızdaki ilişki, toplum ilişkilerine göre garip karşılanabilir . Beraber erkekler ve seks hakkında şarkılar yazıyoruz. Çoğu pskiyatriste göre bizim ilişkimiz normal olmayabilir ama bence çok havalı . İnsanlar doğru şeyleri yapma tuzağına düşmüş durumda , başka insanlara zarar vermediğimiz sürece istediğimizi yapabilmeliyiz , bizi yargılamayın . ‘’ dedi.

Kesha’dan Gold Trans Am Şarkısını Dinlemek İçin Tıklayın

Kesha Foto Galeri

 

Kesha’nın Trans Am marka Arabası ;


Haber

İlginizi Çekebilir