Selena Gomez Açıklamalarda Bulundu

  Uzatmalı sevgilisi Justin Bieber ile yolları ayrılan Selena Gomez dünyaca ünlü bir dergiye yaptığı açıklamalarla çektiği acılardan kurtulduğunu itiraf etti.
  20 yaşındaki güzel yıldız yaşadığı büyük aşkın ardından artık kötümser olmadığını, aksine aşka dair hala umut beslediğini ifade etti.
“Aşka inanıyorum. Evet… Ben de umutlu kızlardan biriyim.
  Birçok arkadaşım aşka inanıyor. Dün gece Katy Perry ile dışarı çıktık. İnanılmaz eğlenceli ve harika bir insan. Kendinden yaşça büyük birinin hala aşka inandığını görmek bana umut veriyor.
  Katy aşk dolu. Ben de ömrüm boyunca aynı onun gibi olacağım. “İlk kez Starbucks’ta karşılaşmıştık…” gibi başlayan aşk hikayelerine bayılıyorum.”
  Justin Bieber’la yaşadığı aşkın her gün magazin malzemesi olmasının ilişkileri adına olumsuz bir durum olup olmadığının sorulması üzerine Gomez’den oldukça ılımlı bir yanıt geldi:
“Tabii ki etkileniyorduk ama bu ilişkimizin bitmesi için bir neden değildi. Kontrol edemeyeceğimiz bir şeydi.”
  Röportaj sonrasından birbirinden güzel pozlar için kamera karşısına geçen Gomez aşka inancını kaybetmediğini söylese de, bu duygunun kalıcılığına pek de inanmıyor.
“Bana göre aşk sıradan bir şey. Mesela Jay Z ve Beyoncé’yi gören herkes ‘Aman Tanrım,  ne kadar yakışıyorlar!’ diye iç geçiriyor ama günün birinde onların aşkı da diğer herkesinki gibi sıradanlaşacak.”
  Son günlerde oynadığı ‘Spring Breakers’ filmi ile adından söz ettiren güzel yıldız hayatına bekar devam etmekten mutlu olduğunu ve güzelliğinin medeni durumunu değiştirmesinde bir etken olmadığını da söylemekten kaçınmadı…

 

Selena Gomez Bikinili Fotoğrafları

Selena Gomez Foto Galeri

Selena Gomez Video Galeri

Haber

İlginizi Çekebilir