Dünya Bu Albümü Bekliyor

7 Grammy ödüllü, albümleri 31 milyon, single’leri 58 milyon satmış ünlü sanatçı will.i.am; The Black Eyed Peas grubunun üyesi olmasının yanı sıra solo kariyerinde de Britney Spears, Michael Jackson, Rihanna, Usher, David Guetta ve ünlü film müziği bestecisi Hans Zimmer gibi büyük isimlerle çalıştı.

Başarılı pop müzik sanatçısı şimdi de dünya müzik listelerini yerinden oynatacak iddialı bir albümle müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. will.i.am #willpower adını verdiği albümde Justin Bieber, Britney Spears, Hit-Boy, Waka Flocka Flame, Lil Wayne, Diddy, Chris Brown, Miley Cyrus, Skylar Grey, Juicy J, Nicole Scherzinger, Eva Simons, apl.de.ap, Baby Kaely ve 2NE1’le düetler yaptı.

Albümün ilk single’si ve Britney Spears’la düeti “Scream&Shout” dünya çapında 2,5 milyon satarak multi-platinum single oldu. Video klibi ise Youtube’da 164 milyon kez izlendi. Haftalardır radyoların zirvesindeki yerini koruyan single büyük bir başarı kaydetti.

Will.i.am, Scream&Shout başarısının ardından hayranlarının karşısına ikinci kez bomba gibi bir single’yle çıktı. will.i.am’in Justin Bieber’la düet yaptığı yeni single’si #thatPOWER bugünden itibaren radyolarda çalınmaya başladı.

Çıkış tarihi uzun zamandır sır gibi saklanan #willpower 23 Nisan 2013’te Universal Music & Avrupa Müzik işbirliğiyle müzik severlerle buluşacak.

Haber

İlginizi Çekebilir