Bieber Son Zamanlardaki Olumsuzluklar Hakkında Konuştu

TMZ’in raporuna göre genç şarkıcı Justin Bieber, geçtiğimiz günlerde Ferrarisi ile geç saatlerde ve gün içinde sürekli yüksek ses yapıyor ve kaldığı yerde komşularını rahatsız etmekle suçlanıyor.

Sinirlenen mahalle sakinlerinin rahatsızlıktan dolayı Bieber’ı uyarmak istedikleri ve bunun bir tartışmaya bile dönüştüğünü bildirdi.

Her gün farklı bir skandal ile medyada üst sıralarda boy gösteren Kanadalı genç şarkıcının bazı hayranları ve medya şöhretini kötüye kullandığını ve bu kadar popülerliği kaldıramadığını bile düşünüyorlar.

Bunların üzerine Justin Bieber son zamanlarda yaşadığı bu olumsuzluklar ile ilgili US Weekly’e bir açıklamada bulundu.”Benimle ilgili en büyük yanlış kanı beni tanımayanların benim kötü biri olduğumu düşünmeleri.Ben bu konuda üzülüyorum.Benim büyük bir kalbim var.Ben iyi bir rol model olmak istiyorum ve bazı insanlar benim başarısız olmamı istiyorlar.Ben gencim ve herkes gibi hata yapabilirim.Bu büyümenin bir parçası değil mi?” dedi.

Londra’daki mağazada gaz maskesi ile gezdiği olayı da anlatan şarkıcı, ”tamamen eğlence için.Kameralardan yüzümü saklamak istedim.Arkadaşlarım için şaka yapmak istedim” şeklinde yorumladı.

Justin Bieber’ı Havaalanında Soydular

Justin Bieber Foto Galeri

Justin Bieber Video Galeri

Justin Bieber Tişörtsüz Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir