Justin Herşeyi Anlattı

 

Justin Bieber, Teen Vogue dergisinin 2013 Mayıs sayısına kapak oldu. 19 yaşındaki süperstar dergiyle özel hayatından detayları paylaştı.

 

Sosyal medya yorumları hakkında: “Twitter sayfam gerçekten güzel. O kadar çok takipçim var ki, kötü bir tweeti görmek neredeyse imkansız. Youtube yorumlarını hiç okumuyorum, çünkü o yorumları okumak insanı üzebilir.İnternette çok şey görüyorum bazen o kadar kızıyorum ki twettera girip o insana saldırmak istiyorum. Ama tekrar düşündüğümde, bana kötü şeyler yazan birine cevap vererek neden onu daha meşur edeyim diyorum.”

 

Kendini bilmesi hakkında: “Ben kimsem oyum, ve kontrol sahibiyim. Her spekülasyona cevap vermem gerekmiyor. Cam’ron’un Jay-Z’yi disslediği zamanı hatırlıyor musunuz? Jay-Z cevap bile vermemişti. Neden peki ? Zorunda değil çünkü, o zaten Jay-Z,  kimseye birşey kanıtlaması gerekmiyor. Etrafta doğru olmayan çok fazla saçma haber dolaşıyor. Onlarla uğraşmak yerine fanlarımla zaman geçirmeyi tercih ediyorum. İşinizi yapmaya sorunsuz devam etmek istiyorsanız, başınızı dik tutup, pozitif olmanız gerekiyor.”

 

Arkadaşları hakkında: ” İnsanlardan her zaman iyi tepkiler alıyorum, ve büyük ihtimal onlarla iyi anlaşıp, arkadaş olabilirim ama şuanda kimseye  güvenmiyorum. Gerçekten telefonum hiç çalmıyor. Sadece 3-4 tane arkadaşımla görüşüyorum. Mutlu olmak için çok sayıda arkadaşa ihtiyaç duymuyorum. Sadece bana yakın olan, sevdiğim insanlara ihtiyacım var, hepsi bu.”

Justin Bieber Teen Vogue Fotoğrafları

Justin Bieber Foto Galeri

Justin Bieber Video Galeri

Justin Bieber Tişörtsüz Fotoğrafları

 

Haber

İlginizi Çekebilir