Rihanna Hamile Mi ?

Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın, konserlerini iptal etmesinden sonra 23 yaşındaki erkek arkadaşı Chris Brown’dan bir bebeği olacağı yönünde iddialar medyada dolaşmaya başladı.
  Yabancı basının iddiasına göre; 25 yaşındaki dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcının ‘Diamonds World Tour’ kapsamındaki dört konserini iptal etmesi ve son zamanlarda sık aralıklarla doktor kontrolünden geçmesi bu iddiaları güçlendirdi.
Ancak Hollywood Life’ın haberine göre Rihanna’nın yakınları, şarkıcının grip ve larenjitten dolayı konserlerini iptal ettiği ve şarkıcının hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığından dolayı çok üzgün olduğunu açıkladı.
Rihanna, 10 Mart Boston konseri, 12 Mart Baltimore konserlerini iptal ettikten sonra 15 Nisan Houston ve 16 Nisan tarihindeki Dallas konserlerini de iptal etti.
  İngiliz basınından The Daily Mail’in sitesinde yer alan habere göre, basının her gün gündeminde olan Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın 23 yaşındaki erkek arkadaşı Chris Brown’dan bir bebeği olacağı yönünde çıkan söylentilere şarkıcının yakın arkadaşı, Rihanna’nın hamile olmadığını, üstüne basa basa sadece çok hasta olduğunu söyleyerek hamilelik söylentilerini yalanladı.

Rihanna World Tour Sahne Arkası Fotoğrafları

Rihanna 777 Tur Foto Galeri 

Rihanna 777 Tur Belgeseli Tanıtım Videosu


Rihanna Hawaii Fotoğrafları İçin Tıklayın

Rihanna Transparan Kıyafetiyle

Rihanna Seksi Dansıyla Büyüledi

Haber

İlginizi Çekebilir