Rihanna ile Chris Brown Ayrıldı Mı ?

Rihanna, hafta sonu bir mekanda eğlenmeye gitti.Burada bilinmeyen bir erkek ile birbirlerini öperken fotoğrafları basına sızdı.Fotoğrafın yayılmasından sonra Chris Brown ile olan ilişkisi yine bir spekülasyona yol açtı.

”Stay” şarkıcısı hafta sonu New Jersey, Newark’ta diamonds tur kapsamında bulunuyordu.Rihanna’nın yanındaki erkeğin isminin Justin Laboy olduğu açıklandı.Üzerinde basketbol forması ve beyzbol şapkası ile rahat tavırlar sergileyen Barbadoslu şarkıcı, yanındaki erkek ile sırayla birbirlerini yanaklarından öperken resmedildiler.

Söz konusu Justin daha sonra twitter adresinden ” Ben ve Bu gece bana eşlik eden Rihanna ile dışarıdayım, ben, Rihanna ve sen bunun farkında bile değilsin ” diyerek fotoğrafları paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Chris Brown, Rihanna’yı twitter’dan takip etmeyi bırakması da tekrar ayrılık iddialarını gündeme getirdi.Ayrıca Chris Brown’ın babası Clinton Brown’da geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak oğlunun Rihanna ile birlikte olmasını istemediğini dile getirmişti.

 

Rihanna World Tour Sahne Arkası Fotoğrafları

Rihanna 777 Tur Foto Galeri 

Rihanna 777 Tur Belgeseli Tanıtım Videosu


Rihanna Hawaii Fotoğrafları İçin Tıklayın

Rihanna Transparan Kıyafetiyle

Rihanna Seksi Dansıyla Büyüledi

Chris Brown ve Rihanna Hawaii Fotoğrafları

Chris Brown Video Galeri

Haber

İlginizi Çekebilir