Bieber, Akıl almaz Şekilde Soyuldu

Dünya turnesindeki Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’in başı dertten kurtulmuyor. Şarkıcı en son olarak Güney Afrika konserinde filmleri aratmayacak bir hırsızlığın kurbanı oldu.

Kanadalı genç pop yıldızı Justin Bieber, konser için dünyanın neresine gitse başına muhakkak bir talihsizlik geliyor.
 
İsveç’te tur otobüsünde uyuşturucu bulundu, sonrasında Dubai’de bir hayranının saldırısına uğradı. Genç şarkıcı bu kez de Güney Afrika’da konser verdiği stadyumda hırsızlık olayına maruz kaldı.
 
2010 Dünya kupasına ev sahipliği yapan Johannesburg Soccer City stadyumunda konser sırasında kasa odasına çatıdan iplerle inen hırsızlar, 70.000 £ yani yaklaşık 200.000 lira çaldı. Kilitli durumdaki stadyuma hırsızların girmeyi nasıl başardığı ise  belirsiz.
 
Çalınan paranın Bieber konserinde satılan t-shirt, hatıra eşyası ve yiyecek içecekten elde edilen edilen gelir olduğu belirtildi.Konserden bir gün önce Bon Jovi’nin konseri olduğunu da belirten kaynak çalınan paranın içinde bir gün öncenin hasılatlarının da olduğunu söyledi.
 
Yetkililer hırsızların uzun süren bir hazırlık sonrası soygunu gerçekleştirdiğini ve çok profesyonel olduklarını açıkladı.
 
Bieber’ın Eylül 2012’de ABD’de başlayan “Believe” turnesi Ağustos ayında Atlanta’da sona erecek.

 

Justin Bieber Dubai Konseri Ortalık Karıştı

Justin Bieber İstanbul Konseri Fotoğrafları

Justin Bieber İstanbul’a Kaçak Adım Attı

Justin Bieber Teen Vogue Fotoğrafları

Justin Bieber Foto Galeri

Justin Bieber Video Galeri

Justin Bieber Tişörtsüz Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir